uleiuri esentiale

Prelungește viața uleiurilor esențiale cu DE

Când vine vorba de eliberarea aromelor de uleiuri esențiale în casa sau biroul dvs.diatomita are mai multe avantaje față de difuzoarele tradiționale și bilele de bumbac. În primul rând, nu trebuie să utilizați cât mai mult ulei esențial. Câteva picături într-un recipient de pământ de diatomee merg departe. În al doilea rând, pământul diatomee permite aroma uleiurilor esențiale să dureze mult mai mult decât ar fi altfel. Dacă nu ne credeți, încercați formula noastră pentru voi înșivă.
De ce ai nevoie

1 pahar de diatomita de calitate alimentară
1/8 cană de apă
2-3 picături de ulei esențial (de obicei este o cantitate foarte mare, dar nu ezitați să adăugați mai mult dacă doriți un miros mai puternic).
Un container etanș pentru a stoca uleiul esențial infuzat DE

Cum se face
Pasul 1

Se adaugă uleiuri esențiale în apă și se amestecă bine.
Pasul 2

Adăugați încet 1 pahar de pământ de diatomee pentru alimente la amestecul de apă / ulei esențial.
Pasul 3

Se amestecă bine până când diatomita e umeda
Pasul 4

Așezați amestecul în recipient.
Cum să-l folosească

Pur și simplu plasați recipientul deschis de DE și amestec de ulei esențial în zona pe care doriți să mirosi ca uleiurile esențiale, iar mirosul va umple camera.

Diatomit-ul vostru parfumat își va menține parfumul mult mai mult decât bilele de bumbac, dar în cele din urmă va începe să se estompeze. Din fericire, este ușor să o recuperați. Dacă adăugați puțină apă și o scuturați, va aduce înapoi mirosul la aproximativ 70-80% din ceea ce a fost inițial. Se amestecă o altă picătură sau două uleiuri esențiale în noul UD umectat și va crește și mai mult parfumul. De asemenea, asigurați-vă că depozitați diatomitaul parfumat pe care nu îl folosiți într-un container etanș, deoarece acest lucru va ajuta diatomit-ul să-și păstreze mirosul.

Atentie: Acest articol are caracter informativ! Firma Diatomita BV SRL nu este responsabila pentru folosirea produsului Diatomita in alte scopuri decat cel de pe eticheta produsului.

© 2024 DIATOMITA BV SRL. Toate drepturile rezervate

Site creat de Ciprian Ionita