Pământul de diatomee de gradul alimentar este sigur pentru utilizare în casă și în jurul familiei si de asemenea datorita proprietatiilor sale abrazive, diatomita poate fi folosita in combaterea plosnitelor, gandacilor, puricilor, la deparazitarea animalelor si ca aditiv pentru hrana acestora.

Recomandari:

Produs: DIATOMITA SUPLIMENT ALIMENTAR

 • adulti: 1-2 lingurite/zi

DIATOMITA SUPLIMENT ALIMENTAR contribuie la:

 • absorbţia siliciului ȋn organism, ȋn urma reacției cu acidul gastric, din care rezultă acidul ortosilicic ce este un purtător de siliciu
  biodisponibil;
 • intensificarea curăţirii şi detoxifierii organismului, ȋn mod natural, prin facilitarea absorbţiei toxinelor şi apoi ȋndepărtarea lor, prin excreție;
 • îndepărtarea paraziților și a altor organisme dăunătoare corpului;
 • favorizarea reconstrucţiei ţesutului conjunctiv şi a cartilajelor;
 • ȋmbunătăţirea aspectului pielii, prin eliminarea iritațiilor acesteia;
 • procesul de ȋntărire al articulaţiilor, ligamentelor, tendoanelor, unghiilor şi a firului
  de păr.

Produs: DIATOMITA SUPLIMENT ALIMENTAR, DIATOMITA ADITIV ALIMENTAR

Folositi in hrana animalelor

 • Recomandari in hrana animalelor : 2% din greutatea uscata a ratiei. La 1kg de hrana se foloseste 2% Diatomita

Agentul anti-aglomerare trebuie amestecat la o rată care nu depășește 2% din greutatea uscată a rației. Aceasta înseamnă că, la amestecare, la fiecare 46kg de kilograme de hrană, 0.9 kilograme de hrană se înlocuiesc cu 0.9 kilograme de Diatomita®. Sau la fiecare 1000g, 20g se incluiesc cu diatomita.

ADITIVUL ALIMENTAR E551c

Adaos de hrană foarte eficient pentru toate animalele de la pui la câini și cai – puteți constata o stare mai buna a animalelor dvs. datorită faptului că acest produs este foarte bogat în minerale naturale. Mare pentru promovarea unei sănătăți bune!
PAmantul nostru de diamomee este de calitate superioară, este ideal și ca aditiv pentru toate tipurile de animale de la pisici și caini pana la păsări, bovine, cai . Producătorii de ouă au descoperit ouă mai mari cu coajă mai tare atunci când hrănesc gainile cu acest produs. Diatomita are un conținut foarte ridicat de minerale naturale.

Atunci când este folosit ca aditiv de harnire, este foarte eficient împotriva unei game uriașe de paraziți interiori de la toate tipurile de viermi până la trematode etc. De asemenea, oferă alte multe beneficii sănătății animalelor atunci când sunt incluse în hrana animalelor și promovează un sistem intern sănătos datorită mineralelor excelente pe care le contine. Hrăniți animalele la un raport de 2% Diatomita din greutatea hranii – de exemplu: 1000 grame de furaje adăugați 20g (2%) de grame de Diatomita.

Utilizari la pasari si alte animale

Super eficient împotriva tuturor acarienilor de păsări de curte și a animalelor, în special de exemplu la puii de găină, acest produs este perfect pentru ouă și furaje / apă, astfel încât nu este nevoie să eliminați nimic din locuința animalelor , diatomita fiind benefică pentru ei dacă o mănâncă . Imprastiati parful in cusca animalelor și oriunde animalele merg acolo unde acarienii ar putea fi – amintiți-vă acest produs trebuie să vină în contact cu acarienii pentru a-i ucide. În unele cazuri puteți aplica, direct pe animalele dvs. fără a face rău. Amintiți-vă să păstrați tratamentul, deoarece va aparea un al doilea val de daunatori după ce ouăle vor fi ecloza, majoritatea utilizatorilor păstrează un rest de diatomita chiar și atunci când amenințarea a trecut pentru a împiedica revenirea ei.

IN CASA….

Diatomita nu conține nicio substanță chimică și este un produs natural 100%, astfel încât, cu o utilizare sensibilă, este perfect sigur să se folosească în jurul casei pentru a trata orice de la purici (foarte eficient) până la plosnite!
De asemenea, este foarte eficient împotriva invaziilor furnici, ideal pentru utilizarea pe pisica sau cainii dumneavoastra cu probleme de purice sau orice acarian.

IN GRADINA …

Pentru tratarea pomilor fructiferi, împotriva tuturor dăunătorilor, larvelor şi parazitilor, pentru pentru tratarea culturilor de leguminase în campuri,si gradini, tratarea gazoanelor de iarba verde impotriva furniciilor…

Se presara liber pe pământ și în jurul bazei plantelor și peste frunze. Plantele / pomii mai mari pot fi vopsite și cu un amestec de Diatomita, apă, săpun de in, sau un agent de umectare. Se poate aplica uscat cu ajutorul unui pulverizator de praf sau se poate aplica umed. Acest lucru va împiedica migrarea diferitelor muște de fructe (stadiul de vierme), viermii (stadiul de grub) și de mușchi. Diatomita nu este dăunătoare pentru rame, deoarece acestea sunt structurate diferit de insecte.

Este, de asemenea, foarte benefic în cazul în care controlul insectelor este necesar pentru alimente datorita faptului ca pamantul de diatomee nu conține aditivi chimici, orice plantă poate fi consumată după utilizare fără teama de contaminare chimică.

Dozaj

În jurul Căminului

Zonele exterioare – aproximativ 250g – 500g la 100 de metri pătrați (pulbere uscată)

Ca spray lichid – aproximativ 250g la 4 litri de apă

Se presară ușor în covoare

Horticultură

Înainte de plantare – folosiți 2-5 kg pe rând de 15 metri

Amestecare cu sol – 250g până la o gaură de 300 mm lățime cu 300 mm adâncime

500g la 8 litri de apă pentru a pulveriza partea de sus și partea inferioară a frunzelor

Acoperire aproximativă pentru grădini:

250g va trata 25 de metri pătrați

500g va trata 50 de metri pătrați

Pulverizator de 5 litri „pompează” 20grame
15 litri pulverizator rucsac 60grame
Pulverizator automat de 200 litri 800 – 900 grame

La animale

Pisoiasi 1/2 linguriță pe zi
Pisici pentru adulți 1 linguriță pe zi
Câini mici și pui *
½ linguriță de diatomita
Câini (<22kg) 1 linguriță de diatomita Câini (22-46kg kg) 1 lingură de diatomita Câini (> 46 Kg)
2 linguri de diatomita
Bovine, vaci lactate, porci 2% din rația de furaje uscate pe zi
Pui, fazani, prepeliță 5% amestecat în furaje pe zi
Capre, Oaie, Alpacas, Flamă 2% în cereale pe zi
Cai, ponei, măgari 1/2 pana la 1 cană(236ml) în rație zilnică
Animalele zoologice 2% în hrana zilnică

Mai multe detalii despre folosirea pamantului de diatomee puteti citii in articolele publicate pe site.
Atentie! Acest articol are caracter informativ! Firma Diatomita BV SRL nu este responsabila pentru folosirea produsului Diatomita in alte scopuri decat cel de pe eticheta produsului.

© 2024 DIATOMITA BV SRL. Toate drepturile rezervate

Site creat de Ciprian Ionita