Cum cumpar?

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic sau prin email.

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

  • Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
  • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.

Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul „In curs de confirmare”. In momentul procesarii comenzii de catre c-shop.ro, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii „Comanda confirmata”.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica

Telefonand la 0799964393 un agent de vanzari „Diatomita” va va prelua comanda.

Comanda prin email

In sectiunea Contact puteti trimite comanda dumneavostra folosind formularul Trimite un mesaj

Seleclati departamentul: Vanzari

Completati adresa dumnevoastra de e-mail

Mesaj: completati datale dumneavoastra (nume, prenume, numar de telefon) si produsul/produsele pe care le doriti.

Nu exista valoare minima pentru o comanda.

Cum platesc?

Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:

La sediul nostru: numerar

Plata prin virament bancar (ordin de plata). Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. Diatomita Bv S.R.L.

Plata ramburs: platesti in numerar la livrare.

Momentan singura metoada acceptata este „Plata ramburs”.

Livrarea

Costul livrarii incepe de la 25 Ron .

Pentru livrarile in tara costul transportului este de 25Ron si este valabil pentru coletele cu greutatea de pana la 3kg. In cazul coletelor ce depasesc 3Kg, se va comunica costul transportului pe email sau telefonic. De asemenea pentru localiatiile aflate in afara ariei de acoperire a curierului, costul transportului va fi comunicat telefonic sau pe email.

© 2024 DIATOMITA BV SRL. Toate drepturile rezervate

Site creat de Ciprian Ionita