Pământul de diatomee importat de noi, provine din una din cele mai pure mine de extractie din Stalele Unite ale Americii. Produsul nostru este furnizat numai din mine care respectă standardele de puritate și siguranță a mediului. Suntem mândri să spunem că acest produs este conform cu reglementările FDA , respectă standardele de puritate și siguranță și are aplicații mai largi decât ale concurenților noștri.
Stația de ultimă generație din Panguitch, Utah, permite impachetarea și distribuirea pământului de diatomee în toată America de Nord. Se foloseste un sistem unic de producere a pamantului de diatomee, folosind numai echipamente de ambalare de calitate alimentară. Acest lucru oferă un produs finit pur pur, care este superior procedurilor concurenților noștri.

Se folosesc cele mai înalte standarde federale pentru siguranța alimentelor și a instalațiilor pentru a asigura că produsele care părăsesc instalația sunt de cea mai bună calitate

Produsul nostru Diatomita este grad alimentar fiind singurul notificat de Institutul Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului.

Notificare nr. 11531/21.05.2018

Diferența dintre pământul de diatomee alimentar și cel de hrană pentru animale are de a face cu specificațiile pe care trebuie să le îndeplinească fiecare în ceea ce privește conținutul de metale grele.

Atât alimentele, cât și cele pentru hrana animalelor trebuie să conțină peste 80% SiO2,mai puțin de 1% silice cristalină și să nu fie calcinate, pentru a fi siguri în utilizarea cu și în jurul animalelor. Cu toate acestea, calitatea produselor alimentare are specificații foarte stricte atunci când vine vorba de conținutul de metale grele. Pentru a fi considerat un produs alimentar, pământul diatomic nu trebuie să conțină mai mult de 10 mg / kg de arsen și nu mai mult de 10 mg / kg de plumb.

Indiferent dacă produsul de pământ de diatomee este alimentar sau furaj sau ambele, depinde de starea naturală a depozitului. Aceste specificații nu sunt îndeplinite prin modificarea produsului în vreun fel, ci mai degrabă ele sunt determinate de starea depozitului așa cum apare în natură.

Atât produsele de pământ de diatomee pentru produse alimentare, cât și pentru hrana animalelor pot fi folosite în hrana animalelor și ca insecticide naturale, cu rezultate la fel de eficiente. Reglementările actuale pentru toate produsele DE specifică faptul că pământul de diatomee alimentar poate fi, de asemenea, utilizat ca un ajutor de procesare și filtrare în produsele alimentare, atât timp cât DE nu este prezent într-un produs final destinat consumului uman.

© 2024 DIATOMITA BV SRL. Toate drepturile rezervate

Site creat de Ciprian Ionita