proces detoxifiere

Detoxifiere

Pământul de diatomee (Diatomita) oferă o metodă alternativă de detoxifiere a corpului, una ieftină, simplă și eficientă. Nu necesită alimente sănătoase de repaus sau degustare și mulți oameni l-au folosit cu mare succes. Caracteristica naturală absorbantă și abrazivă a diatomitei îl face un curățitor intern ideal. Pe măsură ce trece prin sistemul dvs., acesta absoarbe toxinele dăunătoare și face acest lucru fără a fi nevoie să vă schimbați dieta sau stilul de viață.

Cum stiu ca am nevoie de detoxifiere?

durere stomac

În fiecare zi, suntem expuși la toxine dăunătoare cum ar fi eșapamentul auto, metalele grele, aditivii alimentari și substanțele chimice de curățare. De obicei organismul uman se detoxifica singur, dar uneori are nevoie de ajutor suplimentar, iar pământu de diatomee poate ajuta in procesul de detoxifiere. Dacă suferiți cronic din oricare dintre simptomele enumerate mai jos, poate fi un semn că este timpul să vă dezintoxicați:

Alimentația alimentară
Inflamaţie
Restul somnului
Concentrare necorespunzătoare
Oboseală
Erupții cutanate sau focare
Constipație, diaree, balonare, gaze sau alte probleme de indigestie
Modificări ale dispoziției
Dureri de cap
Creștere în greutate
Miros de transpiratie sau respirație urât mirositoare
Alergii
Dureri

Cum fac Detox cu pamantul de diatomee (DE)?

femeie band apa

Detoxierea cu pământ de diatomee este ușoară. Pur și simplu urmați acești pași:
Pasul 1:

Luați în jur de o linguriță de pământ de diatomee de calitate alimentară cu apă o dată pe zi. Luați-l pe stomacul gol cu ​​cel puțin o oră înainte sau două ore după masă. Diatomita este aproape lipsită de gust, dar dacă nu vă place textură blândă, încercați să luați-o în suc, iaurt, sau un smoothie.

Pasul 2:
În următoarele câteva săptămâni, ridicați lent doza de diatomită de la o linguriță până la două lingurițe, luând una dimineața și una seara. Vă recomandăm să luați până la o lingură pe zi.

Pasul 3:
Asigurați-vă că beți multă apă pe parcursul fiecărei zile pentru a vă menține sistemul hidratat.

Pasul 4:
În cartea sa, Toate lucrurile verzi pe care le puteți face cu pământul diatomit, Tui Rose sugerează să luați diatomită 10 zile și 10 zile libere timp de 90 de zile, deși mulți oameni au găsit diferite strategii care să le acționeze. Unii o iau zilnic timp de câteva săptămâni, alții de ani de zile. Experimentați și vedeți ce funcționează pentru dvs.
Cum îmi pot mări puterea de dezintoxicare?

În timp ce pământul de diatomee este singur un agent puternic de curățare, există practici pe care le puteți adăuga la detoxifierea organismului pentru a crește capacitatea organismului de a se curăța:

Eliminati alimentele grase, carbohidrații rafinați și zaharurile rafinate. Aceste alimente adaugă un fel de junk în sistemul dvs. pe care încercați să-l curățați cu detoxifierea. Reducerea acestor alimente în dieta dvs. va face detoxifierea mai eficientă și vă va ajuta să beneficiați mai mult de detoxifierea dumneavoastră.
Faceti miscare zilnică. Împreună cu promovarea sănătății generale, lucrul în aer liber vă ajută organismul să elimine toxinele. Chiar și micile plimbări regulate pot avea mari beneficii.
Respiră adânc. Obiceiurile bune de respirație furnizează oxigen crescut la nivelul sângelui, ajutând în același timp la eliminarea toxinelor. Meditația de meditație și yoga sunt modalități excelente de a practica o respirație bună.

Cum stiu Detoxul meu este de lucru?

alergare la munte

Inițial, s-ar putea să simțiți unele efecte secundare, cum ar fi durerile de cap și simptomele asemănătoare gripei. Acestea sunt cauzate de toxinele care părăsesc corpul dumneavoastră și nu sunt cauza alarmării. Dacă aceste simptome persistă, totuși, reduceți aportul de diatomită. Aceasta va încetini eliberarea toxinelor și va reduce efectele secundare.

Pe măsură ce vă continuați detoxifierea în următoarele câteva săptămâni, orice simptome aveți – cele care v-au determinat să vă detoxifiati în primul rând – ar trebui să se diminueze sau să dispară cu totul. În al doilea rând, ar trebui să simțiți mai multă energie și să aveți o sănătate generală mai bună. Dupa dezintoxicare, multi oameni simt ca au un nou contract de viata.
O notă de avertizare

Pământul de diatomee de calitate alimentară este netoxic și, în general, considerat sigur pentru consum, dar asigurați-vă că vă ascultați corpul. După cum sa menționat mai sus, efectele secundare înseamnă în general că detoxifierea funcționează – nu trebuie să vă faceți griji. Dacă efectele secundare persistă, reduceți doza de diatomit la o cantitate pe care organismul dumneavoastră o poate gestiona mai bine.

Dacă, după câteva săptămâni, daca detoxifierea nu vă diminuează simptomele, aceasta poate însemna că starea dumneavoastră este suficient de gravă încât să vă gândiți să mergeți la medic.

De asemenea, rețineți că în timp ce detoxifierea cu pământ de diatomee poate promova sănătatea bună și reduce simptomele negative, nu s-a dovedit că vindecă orice boală. Continuați să consultați medicul cu privire la orice condiție de sănătate existentă și să urmați recomandările sale.

Atentie! Acest articol are caracter informativ! Firma Diatomita BV SRL nu este responsabila pentru folosirea produsului Diatomita in alte scopuri decat cel de pe eticheta produsului.

© 2024 DIATOMITA BV SRL. Toate drepturile rezervate

Site creat de Ciprian Ionita