pisica se scarpina

Tratament natural împotriva puricilor la pisici

Controlul natural al puricilor la pisici cu pământ de diatomee

Puricii sunt paraziți care sugerează sânge, care trăiesc afară, în casele noastre și pe animalele de companie. Dar lucrurile bune sunt că puricii urasc diatomitat.

Pământul de diatomee (DE) este un control natural împotriva dăunătorilor, care este excelent pentru a fi folosit în jurul casei dvs., deoarece este natural și sigur, făcându-l opțiunea perfectă pentru a vă trata pisicile pentru purici.

Urmați pașii de mai jos pentru a utiliza DE ca un control natural al puricii pentru pisica dumneavoastră.

Pasul 1:

aspirator

Luați notă de zonele din jurul casei unde pisica dvs. îi place să-și petreacă timpul. Acesta ar putea fi un pat, o canisa, un copac  sau o pernă sau un covor preferat. Aceste zone vor fi în centrul aplicației dvs. de diatomee.

Pasul 2:

Scoateți cusca, covorul, perna și alte zone unde pisica dvs. îi place să stea. Acest lucru ajută la colectarea oricărei ouă de purici care ar putea fi situată în jur; colectarea acestor ouă înainte de a aplica diatomita este esențială deoarece ouăle de purici nu sunt afectate de DE decât după ce acestea au fost proiectate.

spray deodorant

Pasul 3:

Împrăștiați pe zona afectată pământ de diatomee. Puteți folosi o sită, o ciorapă legată de umplutură cu DE sau unul dintre aplicatorii noștri. Prafuoto zona, patul animalului de companie  bine. DE este cea mai eficientă atunci când este uscată, deci asigurați-vă că zonele pe care le aplicați nu sunt umede. Lăsați diatomita aplicată cât mai mult posibil. Două săptămâni sunt ideale.

Pasul 4:

Este puțin probabil ca puricii să supraviețuiască aspirării și pământului de diatomee, dar du-te și pieptește prin blană de animale de companie cu un pieptene de purici oricum, doar pentru a vă asigura că  nu a scăpat nici un purice. Faceți acest lucru la fiecare câteva zile.

Pasul 5:

După câteva săptămâni, aspiră bine. Împreună cu aspirarea pământului de diatomee, aspirarea va colecta orice purici supraviețuitori, precum și ouă, larve și pupae, ajutând la ruperea ciclului de viață al puricilor.

Atenție! Acest articol are caracter informativ! Firma Diatomita BV SRL nu este responsabilă pentru folosirea produsului Diatomita în alte scopuri decât cel de pe eticheta produsului.

© 2024 DIATOMITA BV SRL. Toate drepturile rezervate

Site creat de Ciprian Ionita