masca exfolianta

Mască exfoliantă

Pământul diatomit: Exfoliator natural facial

Indiferent de ceea ce căutați pentru îmbunătățirea sănătății dvs., este important să existe opțiuni sigure și naturale, cum ar fi pământul de diatomee. Diatomita poate fi utilizată pentru a contribui la promovarea unei piele sănătoase ca exfoliant care poate elimina depozitele microscopice de murdărie, uleiuri și celule moarte ale pielii.

Consultați instrucțiunile de mai jos pentru a utiliza pamantul de diatomee pentru a promova pielea mai sănătoasă și mai clară.
Pasul 1:

Se amestecă diatomit cu apă (aproximativ 1 parte diatomit până la 3 părți apă) într-un castron. Puteți adăuga mai mult pamant de diatomee pentru un amestec de pastă mai mare (pentru o mască) sau mai multă apă (pentru o frecare facială)
Pasul 2:

Pentru o mască: utilizați degetele pentru a împrăștia amestecul pe frunte, pe nas, pe bărbie și pe obraji.

Pentru o frecare facială: utilizați degetele pentru a curăța ușor amestecul pe frunte, pe nas, pe bărbie și pe obraji. Evitați ochii și gura pentru a preveni iritarea.
Pasul 3:

Lăsați amestecul pe față timp de 2-5 minute, lăsându-l să se usuce.
Pasul 4:

Spălați amestecul uscat de pe fața dumneavoastră folosind apă și o cârpă, fiți atenți. Evitați ochii și gura pentru a preveni iritarea.

Notă: Puteți adăuga ulei de nucă de cocos sau uleiuri esențiale cum ar fi lavanda pentru un plus de beneficii. De asemenea, puteți adăuga DE la produsele dvs. actuale de exfoliere

Atentie! Acest articol are caracter informativ! Firma Diatomita BV SRL nu este responsabila pentru folosirea produsului Diatomita in alte scopuri decat cel de pe eticheta produsului.

© 2024 DIATOMITA BV SRL. Toate drepturile rezervate

Site creat de Ciprian Ionita