cantarire greutate

Mă poate ajuta pământul de diatomee să pierd în greutate?

Mulți oameni declară că diatomita îi ajută să piardă în greutate. În timp ce noi nu pretindem că pamantul de diatomee este un aliment minune pentru pierderea în greutate, recunoaștem mărturiile pe scară largă ale oamenilor care au pierdut în greutate în timp ce au luat pământ de diatomee.

Din câte știm, nu există nimic în pământ de diatomee, care în mod inerent o face un arzător de grăsime, dar luând diatomit sanatatea dv poate beneficia in mai multe feluri printre care si pierderea in greutate. De exemplu, diatomitul poate promova sănătatea digestivă prin curățarea corpului dumneavoastră de toxine care îl încetinesc. Îndepărtarea acestor toxine îmbunătățește funcționalitatea organismului, ceea ce vă poate ajuta să scăpați mai repede de greutate în timp ce faceti exerciți și mâncați bine. Detoxing-ul creează, de asemenea, un sentiment general de energie și bunăstare, care vă poate ajuta să aveți motivația de care aveți nevoie pentru a vă exercita.

Unii oameni sunt convinsi, de asemenea, că consumul de diatomită dimineața, diminuează apetitul lor pe tot parcursul zilei, ajutându-i să controleze cât de mult mănâncă. Oamenii spun, de asemenea, că diatomita îi ajută să controleze pofta de zahăr.

Un alt mod prin care pământul de diatomee ajuta la pierderea in greuate, este consumul de apa. Persoanele care iau diatomit în general beau mai multă apă. Acest lucru ajută pamantul de diatomee să se deplaseze ușor prin corpul dumneavoastră, fără a cauza constipație. Consumul de apă mai mult de atat, vă ajută să eliminați toxinele ,iar oamenii care beau mai multă apă în general consuma mai puține băuturi răcoritoare și alte băuturi cu conținut ridicat de calorii.

Deci, poate pământul de diatomee să vă ajute să pierdeți în greutate? Suntem dispuși să pariați că poate, dar probabil că o face indirect. Poate curata junk-ul din corpul tau si va da impulsul pe care trebuie sa-l exersati si sa-l tratati corect, ceea ce, la urma urmei, este cel mai bun plan de pierdere in greutate.

alergare

Atentie: Acest articol are caracter informativ! Firma Diatomita BV SRL nu este responsabila pentru folosirea produsului Diatomita in alte scopuri decat cel de pe eticheta produsului.

© 2024 DIATOMITA BV SRL. Toate drepturile rezervate

Site creat de Ciprian Ionita