pamant de diatomee

Diatomita – grad alimentar

Gradul alimentar Pământ Diatomic

Pământul de diatomee de calitate alimentară (DE) este o modalitate fantastică de a promova o gospodărie mai curată și mai sănătoasă. Este cu adevărat un miracol mineral, dar există unele lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți înainte să le folosiți. Iată ghidul nostru pentru cumpărarea, utilizarea și consumarea DE.

1. Gradul alimentar față de pământul cu diatomee non-alimentar

În primul rând, nu toate DE sunt comestibile și nu toate DE sunt în siguranță în jurul casei tale. Produsele non-alimentare DE se utilizează în sistemele de filtrare industriale, ca o izolație pentru cuptoare de grad restaurant și în dinamită; lucruri pe care nu le-ai lăsa în jurul casei.

Industria DE este încălzită pentru a forma cristale abrazive în pulbere. Produsele non-alimentare DE pot avea aditivi chimici pentru a ajuta la distrugerea insectelor mai repede.

Aceste cristale sunt de departe prea mici pentru a le vedea sau simți, dar dacă le-ați inhalat sau le-ați băut cu un pahar de lapte, acestea ar putea afecta grav plămânii și corpul. Nu este pentru consum sau utilizare în casa ta.

Dar pamantul de diatomee grad alimentar este o poveste diferită; pulberea este suficient de bună pentru a le amesteca cu alimente sau băuturi. Deci, înainte de a face clic pe butonul de checkout sau de a deschide containerul, aruncați o privire lungă asupra descrierii de pe etichetă. Dacă vedeți „calitate alimentară”, s-ar putea să fiți pe drumul cel bun.

2. Fiecare respirație pe care o luați

În timp ce pamantul de diatomee grad alimentat este bun pentru consum, ar trebui să evitați inhalarea acestuia. La fel ca atunci când lucrați și cu alte pulberi fine, puteți inhala unele sau va pot intra in ochi și puteți experimenta o anumită iritare. În cazul în care diatomit-ul intra in contact cu ochiii dvs., spălați imediat cu apă în mod repetat, iar dacă iritația persistă, solicitați îngrijiri medicale.

Dacă sunteți îngrijorat de utilizarea diatomit-ului, puteți să-l amestecați cu apă într-o sticlă de pulverizare pentru a evita șansele de inhalare. Utilizați aproximativ 1/4 cană diatomita la fiecare 3 cești de apă.

3. Un supliment unic

DE are multe beneficii pentru sănătate: poate contribui la promovarea articulatiilor și ligamentelor sănătoase, a colonului mai curat și a eliminării substanțelor chimice nedorite din sistemele noastre digestive. Pentru a culege toate aceste beneficii de promovare a sănătății, nu este necesar să consumați DE la fiecare masă pe parcursul zilei .

Deoarece DE este foarte absorbant, trebuie luat cu un lichid și pe stomacul gol. Ați putea să-l amestecați cu apă, dar apoi puteți să-l gustați, așa că vă recomandăm sucul de fructe, laptele sau un Smoothie (recomand cu adevărat piureuri, mai ales pentru că le iubesc).

Se amestecă în orice loc de la o linguriță până la o linguriță de DE în funcție de cât de mult intenționezi să bei. Nu consumați alimente timp de cel puțin o oră după ce ați luat DE. Luarea alimentelor atenuează eficacitatea DE în promovarea unui sistem digestiv mai curat.

4. Pentru Fido și Whiskers

Păstrarea câinelui și / sau a pisicilor ) sănătoase este o prioritate majoră pentru proprietarii de animale de companie. Câinii foarte activi (coli, ciobanii australieni), câinii de talie mare (Dobermanii, Danezii mari) și pisicile cu vârsta peste 12 ani pot fi deosebit de susceptibili la probleme comune cum ar fi artrita. Din fericire, DE poate contribui la promovarea sănătății comune a animalelor.

Prin amestecarea unui mic DE în animalul, hrana sau hrănirea animalelor de companie, puteți să le porniți pe o cale mai sănătoasă și să scăpați de mirosul de neplacut.

5. Cumpărați de la un distribuitor autorizat și reputat

Așa cum am menționat mai sus, DE nealimentară este proiectată pentru sarcini specifice (filtrare, dinamită, insecticide chimice) și este extrem de periculoasă pentru sănătatea dumneavoastră dacă nu este utilizată în conformitate cu instrucțiunile (cum ar fi încercarea de al mânca).

Dar există și alte probleme care înconjoară cumpărarea de pământ diatomit de alimente. Furnizorii DE nurespecta întotdeauna cele mai stricte standarde, iar companiile mai mici se pot abate deseori sub radarul reglementărilor privind sănătatea și siguranța. Acestea fiind spuse, alți furnizori DE muncesc din greu pentru a asigura cele mai înalte niveluri de calitate și curățenie pentru sănătatea și siguranța dumneavoastră.

Uită-te la ambalajul produsului; arata ca este doar intr-o punga de plastic, e clar etichetate, exista informatii nutritionale? Fiți atenți la DE care nu conține cel puțin unele informații pe ambalaj, altele decât marca și tipul DE. O etichetă bună este un semn că distribuitorul vă poate oferi un produs sigur și de înaltă calitate.

© 2024 DIATOMITA BV SRL. Toate drepturile rezervate

Site creat de Ciprian Ionita