Cel mai bun moment al zilei în care se poate consuma pământul de diatomee

Cel mai bun moment pentru a lua Pământul Diatomic

Suntem adesea întrebați: „Când este cel mai bun moment să luați pământ de diatomee?” Vrem să vă asigurați că vă simțiți încrezători că luați diatomit în momentul potrivit pentru dvs., deci vrem să dăm această întrebare un răspuns frumos și amănunțit. Există mai mulți factori care trebuie luați în considerare, iar răspunsul nu este același pentru toți.

Cel mai bun moment al zilei

Mai întâi, gândiți-vă cum vă influențează pământul de diatomee. Unii oameni primesc un impuls energetic imens de la pamantul de diatomee, în timp ce alții se simt obosiți după ce o iau (probabil un simptom de detoxifiere). Alții nu simt nicio diferență în ceea ce privește nivelul lor de energie. În cazul în care pamantul de diatomee vă oferă energie, ar trebui să luați, probabil, primul lucru dimineața, astfel încât să puteți utiliza acea energie pe parcursul zilei. Dacă vă simtiti obosit(ă) , consumati-l seara pentru a putea dormi. Dacă nu observați o diferență în nivelul de energie după ce ați luat pamant de diatomee timp de câteva zile, atunci probabil că este bine să il luați în orice moment este mai convenabil pentru dumneavoastră.
Mese și medicamente

Odată cu găsirea momentului potrivit pentru a lua diatomit, este important să luați în considerare modul în care pamantul de diatomee ar putea interacționa cu alte lucruri pe care le luați în corpul vostru. Vă recomandăm să luați pamant de diatomee cu apă pe stomacul gol, cu cel puțin o oră înainte sau două ore după consumarea alimentelor, suplimentelor sau medicamentelor. Acest lucru asigură că pamantu de diatomee va ​​putea absorbi toxinele din sistemul digestiv în locul nutrienților. Cu toate acestea, mulți nu-i plac gustul și textura din pamantul de diatomee, așa că o iau cu lapte, suc, smântână, fulgi de ovăz și alte băuturi sau alimente ușoare pentru a ajuta să inghita mai ușor. În timp ce diatomita poate absorbi o cantitate foarte mică de nutrienți din alimente, nu va fi suficient să pierdeți din valoarea nutrițională a alimentelor. Și mulți oameni iau pamant de diatomee cu alimente și încă raportează că beneficiază de mari beneficii.

Deși nu am auzit niciodată ca ar provoca probleme cu medicația, vă încurajăm cu tărie să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a vă asigura că pamantul de diatomee nu va interfera cu medicamentul dumneavoastră. Și din nou, luați diatomita cu cel puțin o oră înainte sau două ore după ce ați luat medicamente.

© 2024 DIATOMITA BV SRL. Toate drepturile rezervate

Site creat de Ciprian Ionita