femeie

Beneficii pentru unghii, păr și piele

Siliciul este o componentă esențială pentru a vă face părul și unghiile sănătoase și fericite. Siliciul este un ingredient esențial pentru suplimentele de frumusețe și sănătate. Aceste suplimente sunt adesea costisitoare și pot reprezenta o cheltuială semnificativă de la o lună la alta pentru o familie. Norocul dv., acest ingredient, pe care companiile doresc să plătiți prețuri ridicate pe el, este disponibil acum , la o fracțiune din costul cerut de companii.

pamant de diatomee

Pământul de diatomee (DE) este aproape în întregime din silice, este sigur să se ia zilnic și poate contribui la promovarea părului, pielii și unghiilor mai puternice. O mare parte din diatomit este alcătuită din particule de silice prea mari pentru a fi absorbite de sistemul digestiv, dar vor exista întotdeauna cantități de silice care sunt suficient de mici pentru a fi absorbite.

Ce inseamna asta? Pamantul de diatomee poate fi aproape 100% silice pură, dar asta nu înseamnă că veți absorbi fiecare bit al dozei în sângele vostru, doar cantități mici vor merge atât de departe. Dar ceea ce se face în sistemul dvs. este suficient pentru a vă ajuta să vă oferiți părului, pielii și unghiilor un aspect mai sănătos

Silica joacă un rol important în promovarea oaselor, dinților, pielii, tendoanelor, vaselor de sânge, unghiilor și părului sănătoase. Acest mineral de bază servește ca un bloc de construcție pentru atât de mult din structura corpului vostru.

oameni in varsta pe plaja

Dispunând de silice disponibilă pentru corpul dvs. este necesar pentru întreținerea de bază a atâtor structuri și funcții. Silicea pe care o luați este aproape ca și betonul dintr-o clădire înaltă: când funcționează alături de alte minerale, poate construi o structură durabilă și funcțională. Dar dacă eliminați mineralul de bază pe care corpul dumneavoastră îl folosește atât de mult, puteți începe să vedeți unele efecte secundare.

Dacă suferiți de o deficiență de silice, pielea se slăbește, unghiile se slăbesc și părul devine fragil. În mod normal, părul este primul care prezintă semnele de aport scăzut de silice. Adulții obișnuiți au între 100.000 și 150.000 fire de păr pe capul lor și în fiecare zi o medie de 100 de fire de păr cad. Dar persoana obișnuită are aproximativ același număr de fire de păr care cresc înapoi. Cu o deficiență de silice, numărul de fire de păr care trebuiau să crească în fiecare zi scad tot mai mult. Acest lucru duce la subțierea părului și, în cele din urmă, la chelie.

pierdere par

Unii oameni care se confruntă cu pierderea parului trebuie pur și simplu să-și mărească aportul de silice pentru a vedea revenirea la creștere. Ca si in cazul multor schimbari nutritionale, poate dura cateva saptamani inainte de a observa o noua crestere a parului, este nevoie de timp pentru ca parul nou sa inceapa sa se dezvolte sub scalp.

Pe de altă parte, chiar dacă nu aveți deficiențe, adăugarea de silice în sistemul dvs. poate face minuni pentru păr, piele și unghii. După cum s-a menționat anterior, multe companii folosesc silicele ca ingredient principal pentru suplimentele de păr și piele sănătoase; chiar dacă sunteți în căutarea unui păr mai bun, un supliment de silice ca diatomita este o modalitate simplă de a vedea schimbarea în doar câteva săptămâni.

fata alergand

Dacă doriți păr bun, dar sunteți îngrijorat de cheltuirea banilor pe suplimentele costisitoare, știți că produsul nostru alimentar diatomita este, fără echivoc, cel mai eficient cost suplimentar de silice de pe piață.

Luând diatomita este la fel de ușor ca deschiderea cutii de iaurt sau turnându-vă câteva cereale de tărâțe, amestecați doar o lingurita cu o bautura in fiecare dimineata. Este atât de simplu!

© 2024 DIATOMITA BV SRL. Toate drepturile rezervate

Site creat de Ciprian Ionita